Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με αυτοπεποίθηση, ευθύνη και όρεξη για δουλειά, σας ανακοινώνουμε ότι ο “Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ”  προχωράει με νεοσύστατο Δ.Σ.
Στόχοι μας:
– να είμαστε σε όλους τους τομείς μία υποδειγματική Ακαδημία
– να παρέχουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες συνθήκες και δυνατότητες ώστε να βελτιώνονται τεχνικά, να ικανοποιούνται ψυχικά, να γαλουχούνται με ενθάρρυνση και καθοδήγηση και να αναπτύσσουν αισθήματα φιλίας και ομαδικότητας με τους συμπαίκτες τους.
Αυτά θα καθοριστούν στον κανονισμό λειτουργίας που ετοιμάζουμε.

Θέλουμε όλα τα τμήματά μας να αποκτήσουν κοινή προσωπικότητα ως προς τον τρόπο παιχνιδιού: ταχύτητα, ανοιχτό παιχνίδι, προσπάθεια από όλους στην επίθεση και πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και όλους τους αντιπάλους.

Να έχετε εμπιστοσύνη ότι για κάθε ζήτημα που προκύπτει σε τεχνικό ή παιδαγωγικό επίπεδο, θα έχουμε τη συμβουλή και τη στήριξη προσώπων με ειδίκευση και επαγγελματική καταξίωση (όπως Ιατρός, Ψυχολόγος, Διατροφολόγος κλπ.)

Πρώτο δείγμα γραφής:
τα εντατικά θερινά τμήματα τεχνικής βελτίωσης, τα οποία θα προετοιμάσουν οργανωτικά οι εξαιρετικοί προπονητές μας, Δημήτρης Ραρής, Τάσος Βλάχος, Παναγιώτης Τσαλτάκης, Ευάγγελος Βουτσελάς και Σπύρος Μαυρίδης, ενώ σε αυτό το εγχείρημά μας θα συμμετέχει και ο Αστέριος Τρικαλιώτης (personal trainer του Γιάννη Αντετοκούμπο)
Κοντά μας πάντα σε όλες τις προσπάθειε μας ο Επ. Πρόεδρος  Δημήτρης Βοργιάς.Καλή αρχή!!
ΟΜΑΔΑ- ΜΑΖΙ -ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Με τιμή,
Σταύρος Γεωργόπουλος
Αλέξανδρος Αλεξίου
Νίκος Περιστεράς
Μαριλένα Κρητικοπούλου
Δήμητρα Φράγκου
Νίκος Λούντζης
Κοντογιώργης Διονύσης
Δήμητρα Βαρελά

Μύνημα Διοίκησης - Βριλήσσια, 20 Ιουλίου 2022

Την άνοιξη του 2022 ο σύλλογος Βριλήσσια ΓΣ βρέθηκε σε μία κομβική στιγμή αφού ο coach Νίκος Μπουντούρης, έπειτα από μια μακρά πορεία στη διοίκηση του συλλόγου, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μετακομίσει στον Βόλο. Μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις αποφασίσαμε εμείς, οι γονείς των αθλητών του συλλόγου, να εμπλακούμε ενεργά στη διοίκησή του.  

Η απόφασή μας αυτή έχει αφετηρία τα παιδιά μας, που θέλουμε να τα κρατήσουμε στο μπάσκετ, στον αθλητισμό, στη γειτονιά τους. Θέλουμε η Ομάδα μας να είναι ασπίδα τους κατά των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εμπειρίες που θα έχουν οι αθλητές μας, οι χαρές αλλά και οι απογοητεύσεις που θα βιώσουν στους αγώνες και στις προπονήσεις, οι φιλίες που θα αναπτύξουν, θα είναι πολύτιμα εφόδια για τη μετέπειτα ζωή τους.

Διοικητικά έχουμε θέσει σαν στόχο να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα όλων των τμημάτων μας, προσφέροντας όμως αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους αθλητές μας, ώστε να συνεχίσουν να διακρίνονται μέσα από τις επιδόσεις και το ήθος τους.

Παράλληλα σκοπεύουμε να αναπτύξουμε ευρύτερες δράσεις ώστε να συνεχίσει να αποτελεί ο σύλλογος ένα ενεργό και υγιές κύτταρο της κοινωνίας των Βριλησσίων και των όμορων δήμων.

Οι ιδέες μας είναι πολλές και η όρεξή μας ακόμα μεγαλύτερη και ελπίζουμε να πετύχουμε ουσιαστικές βελτιώσεις στη λειτουργία των ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας.

Σε αυτό το ταξίδι σας θέλουμε όλους, γονείς, αθλητές, προπονητές και τοπική κοινωνία, δίπλα μας.

ΟΜΑΔΑ-ΜΑΖΙ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Το νέο Δ.Σ.

Αντώνης Λαζανάκης, (Γονέας 2010) – Πρόεδρος

Αλέξανδρος Αλεξίου, (Γονέας 2012)  – Γραμματέας

Θανάσης Ανδρεάδης, (Γονέας 2011) – Ταμίας

Μάνος Δασκαλάκης, (Γονέας 2010) – Αντιπρόεδρος

Μίλτος Δημητρακόπουλος, (Γονέας 2010 & 2012) – Γενικός Έφορος

 

Μαριλένα Κρητικοπούλου (Γονέας 2012) – Αν. Μέλος

Ντίμη Φράγκου (Γονέας 2009 & 2012) – Αν. Μέλος